Historik
Sektionen IKSU sport ju-jutsu grundades hösten 2002 av Christer ”Didde” Öqvist. Med tiden tillkom fler kampsporter i verksamheten och det föll sig därför naturligt att år 2008 byta namn till IKSU kampsport. År 2010 startade vi barn och ungdomsverksamhet. Idag har vi cirka 160 tränande sektionsmedlemmar inom kampsporterna Sport Ju-jutsu, BJJ, Judo och Submission wrestling.

 

Vår verksamhet idag
Tillsammans med IKSU kampsport kan du som är fem år eller äldre träna kampsport som kännetecknas av rörelseglädje, effektivitet och trygghet. Med oss kan du träna som nybörjare, motionär och elitidrottare. Våra idrotter är huvudsakligen sport ju-jutsu (SJJ), brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) och judo. Därtill erbjuder vi träning i submission wrestling. Du kan träna en sport eller flera. Gemenskap och sociala aktiviteter vid sidan av mattan är viktiga för oss.

 

Engagera dig
Tillsammans skapar vi IKSU kampsport! Du som är medlem i sektionen är mer än välkommen att engagera dig inom ett område du är intresserad av. Detta gäller självklart också dig som är förälder till barn/ungdomar i sektionen. Har du idéer eller frågor får du gärna höra av dig till sektionens verksamhetsansvarige Karl Dahlgren på telefon 0735-705715.

Mer om vår organisation, de uppdrag vi behöver hjälp, medlemsinflytande, våra årsmöten och sektionsstyrelsens arbete hittar du här.

 

Sektionskort
Ett rabatterat IKSU-kort, ett så kallat sektionskort, kan tecknas av ledare samt medlemmar i tävlingsgruppen. Mer info och anmälan görs här.

 

Vårt team, Dynamix Fighting Sports
Sedan sektionen startades har vi varit anslutna till Dynamix Fighting Sports, ett team som utgörs av ett trettiotal klubbar runtom i Skandinavien. Inom teamet samarbetar vi för att utvecklas i våra sporter genom gemensamma träningsläger och instruktörsutbildningar. Mer info om teamet hittar du på: www.dynamixfightingsports.com

 

Kontakta oss

KANSLIST & KASSÖR

Besvarar de flesta frågor gällande verksamheten, t.ex. grupptilldelning för barnen, fakturor, schema, nybörjarkurser m.m.

Daniel Renström
070-578 92 95
info@iksukampsport.se

Telefontider:
• Onsdagar 18-21
• Fredagar  9-15

 

TRÄNARE BARNGRUPPER

Kontaktuppgifter till barngruppernas tränare hittar du här.

 

SEKTIONSSTYRELSEN

Kontaktuppgifter till sektionsstyrelsen hittar du här.

 

VERKSAMHETSANSVARIG

Karl Dahlgren
0735-705715
info@iksukampsport.se

 

UNGDOMS- OCH UTBILDNINGSANSVARIG

Magda Andersson
‭+46 76-831 83 82‬
info@iksukampsport.se

 

KOMMUNIKATÖR

Jimmy Croona
kommunikation@iksukampsport.se

Lägg ett kommunikationsuppdrag i KOM-lådan här.