Kampsportslek (5-6 år)

Kampsportslek (5-6 år)

Om kampsportslek

I Kampsportsleken tränar vuxna och barn tillsammans. Med föräldrarnas hjälp aktiverar vi barnen med stimulerande lek och rörelse. Passen innehåller mycket lekar och samtidigt som vi väcker barnens fantasi får de öva sin balans, motorik och styrka. På ett lekfullt sätt väver vi även in lättare kamp- och samarbetsövningar. Det är bara fantasin som sätter gränsen på våra pass.

 

Varför ska de vuxna delta?

Barnen kommer oftast snabbare in i träningen om de ser att föräldrarna också deltar, de tycker att det är väldigt roligt och oftast gör föräldrarna det också. De vuxna möjliggör även vissa gymnastiska övningar som kräver någon större till hjälp.

 

Klädsel

Mjukisbyxor och t-shirt är lämplig klädsel första passet och efter registrering finns en gi (träningsdräkt) till försäljning på plats. Golvet är täckt av en kampsportsmatta så deltagarna är barfota under träningen.

 

Terminstider, träningstider och samling

Terminstider och träningstider hittar du här. Innan träningen samlas vi vid receptionen på IKSU sport, ombytta och klara. 5 minuter innan träningen startar går vi tillsammans till kamphallen (Moskva).

 

SMS vid frånvaro

Vi vill lära barnen goda träningsvanor, d.v.s. att man tränar regelbundet. Frånvaro meddelas till tränaren via SMS (se kontaktuppgifter här).

 

Kostnader, registrering och betalning

• Terminsavgift: 900 kr (gratisalternativ finns för den som inte har råd)

Alla ska kunna delta! Vi strävar efter att erbjuda gratisalternativ för alla våra barn/ungdomsaktiviteter.

Betalning sker via faktura som skickas hem efter registreringen som görs på plats.

Terminsplan, tränares kontaktuppgifter m.m.

På denna sida samlar vi viktig information till vårdnadshavare för barnen i grupperna kampsportslek, lågstadiet, mellan-/högstadiet och Special needs-kampsport.