Välkommen till IKSU kampsport!

 

OBS! Inställd träning

Vi har inte fått kännedom om några misstänkta fall av covid-19 inom sektionen. Sektionsstyrelsen har dock beslutat att tills vidare ställa in ordinarie träning. Nytt beslut kommer att meddelas senast 29 mars.

Anledningen till stängningen är att vi vill göra det enkelt för våra ideella ledare att undvika att vara på träningspassen om de önskar det.

IKSU Sport håller öppet och våra bokade träningstider finns tillgängliga för våra medlemmar (13 år och äldre) om de önskar friträna. Inpassering sker med kod vid de ordinarie passens starttider.

Återigen vill vi påminna om vikten av att du stannar hemma om du känner du dig minsta hängig/förkyld/sjuk. Här finner du föreningens förhållningssätt samt relevanta länkar och kontaktuppgifter.

 

Med vänlig hälsningar,
Sektionsstyrelsen

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

 

Tillsammans med IKSU kampsport kan du som är fem år eller äldre träna kampsport. Vår träning kännetecknas av rörelseglädje, effektivitet och trygghet. Med oss kan du träna som nybörjare, motionär och elitidrottare. Våra idrotter är huvudsakligen sport ju-jutsu (SJJ), brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) och judo. Därtill erbjuder vi träning i karate. Du kan träna en sport eller flera. Gemenskap och sociala aktiviteter vid sidan av mattan är viktiga för oss.

Våra nyheter hittar du på vår Facebook-sida.

 

För medlemmar

Sommaraktiviteter för barn och ungdomar 2019

Sommarmattan – Drop-in-träningspass varje vecka för barn och ungdomar från 7 år och uppåt

Summercamp – 2 veckor med dagläger för barn 9-12 år

Vi skapar verksamheten

Vi välkomnar alla som vill hjälpa till. I dagsläget är vi ca 40 personer som engagerar sig ideellt inom diverse områden. Via länken nedan hittar du vår verksamhetsöversikt och beskrivningar av våra vakanta uppdrag.

Kontakta oss

Verksamhetsansvarig:
Karl Dahlgren
0735-705715
info@iksukampsport.se

Ansvarig barn- och ungdomsträning:
Matilda Frycklund
073-270 80 39
info@iksukampsport.se