IKSU Kampsport - Gruppfoto

Välkommen till IKSU kampsport!

För tillfället är vår träning anpassad utifrån coronavirus-situationen. Se schemat för aktuella träningspass.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

I sektionen IKSU kampsport tränar alla från nybörjare till elitutövare, och fokus kan vara allt från att ”hålla igång” till målinriktade tävlingsambitioner.
 Alla från 5 år och uppåt kan träna med oss, och vi har nybörjargrupper även för vuxna.
Bredden är vår styrka och träningen kännetecknas genomgående av rörelseglädje, effektivitet och trygghet.

Rörelseglädje. Vi vill sprida den härliga känsla man får av att använda sin kropp för att hoppa, krypa, ducka, springa och fightas – att röra sig, helt enkelt! Kampsport är träning för hela kroppen.

Effektivitet. Med rätt teknik lyckas du bättre. Effekten kan visa sig på tävlingsmattan eller som framsteg på träning, men att utvecklas och bli bättre är inspirerande för alla. Med fokuserad och genomtänkt träning kan alla se resultat av sina ansträngningar.Trygghet. Hos IKSU kampsport ska alla känna sig sedda och välkomna. Vi vill vara en inkluderande förening där varje medlem känner att den har en plats.

Våra huvudsakliga idrotter är sport ju-jutsu (SJJ), brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) och judo, men vi erbjuder också träning i karate. Du väljer själv om du vill träna en sport eller flera. 
Det är medlemmarna som är  sektionen, och vi stärker gemenskapen med återkommande sociala aktiviteter vid sidan av mattan.

Nyheter om IKSU kampsport hittar du på vår Facebook-sida.

 

 

För medlemmar

Vi skapar verksamheten

Vi välkomnar alla som vill hjälpa till. I dagsläget är vi ca 40 personer som engagerar sig ideellt inom diverse områden. Via länken nedan hittar du vår verksamhetsöversikt och beskrivningar av våra vakanta uppdrag.

Kontakta oss

Verksamhetsansvarig:
Karl Dahlgren
0735-705715
info@iksukampsport.se

Ansvarig barn- och ungdomsträning:
Matilda Frycklund
073-270 80 39
info@iksukampsport.se