En av de största fördelarna med att löpträna är att det är så enkelt att utföra. På med ett par sköna skor och häng med!

IKSU:s löpning gör du i grupp med en instruktör som guidar dig genom passet. Du kan välja mellan Löpning, Löpning Intervall och Löpning Trail. För att utveckla din kondition snabbare rekommenderar vi dig att testa både pass där du håller längre distanser och pass med intervaller. Häng med oss och upplev den härliga känslan av att löpträna tillsammans utomhus!

Lätt Löpning 30
Lätt löpning är löpning i grupp där vi joggar en kortare runda i lågt temp under ca 30 min. Instruktören guidar dig och ser till att du och resten av gruppen håller ihop. Vi joggar, lufsar, knatar, trippar, älgar och går för att tillsammans utforska och testa löpning. Passets längd är 30 min och passar alla oavsett tidigare erfarenhet.

Lätt Löpning 45
Lätt löpning 45 är löpning i grupp där vi joggar en kortare runda i lågt tempo. Passet har också inslag av lättare styrka. Instruktören guidar dig och ser till att du och resten av gruppen håller ihop. vi joggar, lufsar, knatar, trippar, älgar och går för att tillsammans utforska och testa löpning. Passets längd är 45 min och avslutas med 15 min lättare styrka. Passar alla oavsett tidigare erfarenhet.

Löpning Intervall 45
Löpning Intervall utmanar dig, gör att du orkar mer och blir snabbare eftersom du måste flytta dina gränser. Intervallerna ser olika ut beroende på instruktörens upplägg och kan se på plan mark eller i backem vara långa och sega eller korta och snabba. Passets längd är 45 min och passar alla oavsett tidigare erfarenhet.

Löpning Trail 55
Ut och njut i skogen med små trippande steg som är nyttigt för kropp och knopp. Löpning Trail är löpning i grupp med naturen i fokus. Här och nu är det enda som räknas. Löpning Train sker på olika platser i Umeå som bestäms från vecka till vecka. Medtag terrängskor. Passets längd är 55 min och sträckan mellan 5-8 km.

Löpning Trail 70
Ut och njut i skogen med små trippande steg som är nyttigt för kropp och knopp. Löpning Trail är löpning i grupp med naturen i fokus. Här och nu är det enda som räknas. Löpning Train sker på olika platser i Umeå som bestäms från vecka till vecka. Medtag terrängskor. Passets längt är 70 min och sträckan mellan 7-10 km.

 

Bra att veta

Deltagare checkas in av instruktören på plats och behöver inte hämta ut sin biljett på anläggningen.

All träning sker på egen risk.

 

Under höst och vinter:

Köldgräns -15 grader.

Ta med pannlampa och reflexväst

Vi rekommenderar att använda dubbskor.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS
IKSU sport - samlingsplats, utanför entré Norr
IKSU spa - samlingsplats, utanför entrén
IKSU plus - samlingsplats, utanför entrén